torsdag 20 april 2017

Lissie v 12 & 13

v 13
Måndag: En tidig ridtur på fm, passade på nu när Martin är hemma på dagarna. Blev ändå lite försenade iväg. Tvekade en del på val av ridväg och barfota/boots. Slutade med att jag drog iväg barfota, distansutrustning mot yttermo. Tog grusvägen sedan över åkrarna och genom skogsdungen. Där gick vi offroad till vägen och runt där lite kringelkrok innan det blev offroad tillbaka till dungen. Inga problem med halka några isfläckar men gick bra.
Kändes lite som handbromsen satt i till att börja med. Blev 5,66km på 58:29min och 5,8km/h

Tisdag: 1/2 masten + lite in på väger till höger. Höll mestadels en lugn trav. Väl nere på travbanan blev det trav bort och sedan ett varv med galopp. Mkt fina fattningar. Fick gå förbi bäcken där det ofta svämmar över.
Blev 6.66km på 59min och 6,7km/h

Torsdag: Långritt runt Asaklitt
Blev 21km på 2:26t och 8,6km/h. 



v12

onsdag: tog på oss bootsen och drog iväg mot lackverkstan sen runt yttermo via skogen. Visst va det isigt och halt på vissa ställen men grusvägen va förvånansvärt fin likaså åkern. Kunde hålla ett bra tempo där. Mötte mkt hästar. Blev 4,86km på 58 min och 5km/h, distansutrustning
Nu snöar det hår från henne och daglig rullning måste man hinna med. 

söndag: Lissie fick vara testhäst en runda med Astrid som letar häst. Barfota och hopputrustning på tog vi oss till travbanan, ett varv trav och ett varv galopp sen väldigt taggad påvägen hem. Va mkt smetigt och kladdigt i skogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar