tisdag 4 april 2017

1års dagen

Vi började dagen redan vid 5:30 med att Max började skruva på sig och inte komma till ro. Så när Milla slog upp ögonen va hon tydlig med att hon ville ha mat och det är NU. Efter en stunds mys i sängen hade vi packetöppning, Milla gillade att dra papper även om det va Max som tyckte det va roligast. Ett packet med plastglas och ett med trätårtan, den sistnämnda blev genast en hitt. Större delen av dagen har man kunnat se henne hålla i ett av glasen hela tiden.

Sedan flyttade vi in i hennes rum där den största överraskningen och presenterna väntade. En ikea spis med tillbehör, stol & bord. En träservice fulländade det hela. Från första stund blev det succe och barnen har gått in och ut därifrån hela dagen själva. Max hade svårt att slita sig därifrån samt att acceptera att Milla får göra det hon vill, då han ofta tycker att hon förstör i hans lek.

Åkte till badhuset och badade en stund. Milla simmade mellan oss utan något, hon hoppade från kanten samt åkte i lilla rutschkanan.  Påvägen hem va det två mkt trötta barn som höll på att somna i bilen. Men de åt gladerligen upp sin lunch, hann med lite lek i millas rum innan. Sen somnade båda direkt i vagnen.
Sov ca 1,5t båda två sedan när de vaknade va max gnällig medan Milla skruttade runt och skrattade innan de bytte roller. Lite banan fick Milla på banan igen.

Farmor och farfar anlände vid 15 tiden
Lite lek och bus innan vi fick ta fika. Millas tårta bestod av mellon, lite kiwi och lite äpple. I stjärnor och hjärtan. Max fick en grönsaks/frukt orm. Vi andra njöt av en pinocciotårta.

Fick två böcker en med ett får och en med sjungande fåglar. Sedan ett bowlingset, en bil och en slant.

En väldigt trött tjej på kvällen, åt lite, lekte lite och sen kom på att hon va trött igen. Högg mig ordentligt i höger. Vi gick och la oss 18:20 och hon slocknade nästan direkt. La sig som en ostkrok med sin panna mot min haka och jag armen om henne. Så fort jag försökte flytta mig lite så kom hon efter för kontakt. Märkte inte när jag lyfte över henne i spjälsängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar