måndag 14 november 2016

Lissie v 46

Måndag: blev en ridtur tillsammans med Amy. Vi tog skogen till vedlagret och sen upp mot travbanan. Red över den och tog stigarna ovan banan till vänster. Gick fin fint både för Amy och med mjukt underlag. Tog det försiktigt när vi korsade en väg bara. Tig några stigar på höger sida om asaklitts korsningen innan vi gick vidare hemmåt. Amy hängde med även i trav och galopp. Barbacka med träns. 
  


onsdag: verkning av hovar
Torsdag: prova boots och mätning sen kvällen åt att googla allt. 
Fredag: from idag återgår vi till 6kg/dag med giva kl 8,14,20 & 02

Lördag: blev mer test av boots och sen en skrittur med Elin och caspar till yttermo och tillbaka. Inga problem alls med underlaget va helt bart. Va ute 1,05t 
Lånade barbackapadd och tog Hackamore. 


Söndag: över en tur på 1,25t i alla gångarter. En seg och lite ovillig häst i början som senare tände till ordentligt. Pga isiga vägar gick vi via ridbanan, åker och dungen ut mot grusvägen och mot källan. Red runt där lite innan vi tog grusvägen upp till vägen delar sig, åter in i skogen och via dungen, åken och ridbanan hem. 

Går bra då det är till 95% bart. Där det är is är det antingen lite eller hel isgata. Annars mjukt i marken. Regn och plusgrader har raderat vintern vi hade. Även hagen börjar bli mer barmark än is. De får va i dalen på dagarna, där är det inte alla mkt is. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar