måndag 10 oktober 2016

Veckans träning, v 41

Måndag: 8grader och 9m/s halvklart, erbjöd dagens cykelrunda. Varma armar och ben, 3/4 tröja och byxor, ullmax väst, pannband och skoskydd. Hade bestämt att jag skulle åka södra rundan. Det va inte mkt som gick bra och lätt idag inte. Första 11-12 km gick ok ändå, även om det va tufft i backarna. In mot djura började det ta emot och inte prat om djura-rälta-skogen. Benen va inte med mig och det fanns inge kraft stt jaga någon tid. Dessutom va det dåligt med luft i bakdäcket. Fick åka direkt till dagis och hämta Max då det tog längre tid än planerat. 

Totalt: distans 30km, tid 1:23t, puls 148, hastighet 21:51km/t. 

Tisdag: mammaträning i gropen. Varierade mellan att köra i backen mot kyrkan och på våra liggunderlag. Några parövningar och lite rörelseträning. 
1) planka på knä och händer den ena trycker över höfterna och andra håller emot. 20-30sek. 2) från ryggläge försöka rulla upp och ner så långt man kommer utan ryck, kota för kota. 3) fulhållning, fingrar i vid knäna, lyfta båda benen korta stunder. 4) benen m fötter mot varandra, lyft ena benet och för det så långt bakåt det går. Lägg ner och för det tillbaka. 

Torsdag: mammaträning vid riddarlekparken. Kallt och rått ute så fick pälsa på mig massa kläder. 

Lördag: inledde helgen med ett morgonpass kl 6:50. Första Morgonpasset på länge. Hade ingen plan eller taktik. Bara komma ut och röra på kroppen och känna hur knäna reagerar. Amy fick följa med och hade tänkt att jag får hålla tempo så hon hinner med. Vilket inte blev ett problem alls, på slutet hamnade hon lite bakom annars höll hon jämna steg. Kroppen kändes bra. Men förvånad över en så hög snittpuls! Kan det bero på att det va tidigt och innan frukost kanske. 

Totalt: distans 4,5km, tid 26:03min, puls 181, pace 5:47

Skickade en utmaning till Karin denna veckan om Bagheera fjällmaraton och hon va på direkt. Så en av nästa års utmaningar kan nu bli en halvmara i fjällnatur 😃😱 går delvis på en vandringsled Martin och jag gått. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar