onsdag 19 oktober 2016

Lissie v 42

Tisdag: Sofia verkade hovarna. Båda va helt överrens att hovarna va väldigt fina och har inte alls förändrats så mkt sen förra gången. Det har hänt massor sen Sofia börjande . 

Onsdag: dubbelpass idag. Först tämkörning över stock och Sten i ca 35min. Hittade på mitt körspö i branta backen upp och sedan påväg hem blev det bingo gällande bajsjakten. 

På kvällen red Charlotta en kort runda. 

Lördag: bestämde mig redan hemma för att försöka ta 5 finnåvinn kontroller, vilket vi även gjorde. Red mot källan där det va två kontroller och sedan ut på grusvägen och upp mot sandgropen. Tryckte på uppför sand backen i galopp. Vände ner på vägen och in på gula slingan för att komma ut på asfalten och upp en avstickare mot skjutbanan. Alla kontroller utom den vid löparspåret tog vi direkt. En trevlig tur på 1,20t. Va mkt som ca farligt och hon va på tåna ordentligt i början. En påse, en båt och sedan ett hästmöte. Höll ettt högt grundtempo så vi kunde sakta ner i närheten av kontrollerna.  Nr 20, 9, 10, 18, 17 va det idag. 

From lördag får hon nu 6kg/ dag, 2 kg vid varje fodring. Väntar fortf på höanalysen och sen väntar ihopsläpp om en vecka 😱

Söndag körde jag och Elin ut massa bajs ur hagen så blev ingen ridning. 
Kolla masken visade 2200 epg 😱

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar