måndag 25 juli 2016

Potträning

Dag 1: provade direkt på morgonen att sitta på toa med resultat direkt. Styrkta av det bestämde vi oss för att ta av blöjan när vi gick ut runt 9. Däremellan fick han ha den på sig. Vi gick ut och hade pottan med oss. Slutade med två olyckor och en fullträff innan lunch. På med blöjan vid mat och sovning, sen av med den igen. Så hela EM fram till kvällsmaten va han utan och gick på pottan en gång och en olycka till. Vid kvällsmaten kissade vi på stol och allt. Sen kissa toan det sista han gjorde på kvällen.
Fått ordentligt med beröm och även pinnar både av att sitta och kissa. Syns att han blir glad själv. 

Dag2: några olyckor men först fullträffar. Började dagen med att bajsa på pottan. Störst framgång va att han själv gick till pottan och drog ner byxorna och verkligen ville sitta där. 

Dag3: inga olyckor idag och de gånger han haft blöja har det varit tort där i. Har både kissat och bajsat. Åkte en kort tur i bilen utan blöja. 

Dag 4: va torr på morgonen när han vaknade, 30min senare kissat i blöjan. blöja till och från på FM då vi va till BVC. Lite motsträvig att gå på toa/pottan. Gick bättre på EM när han va naken och satte sig på pottan själv. Kalsongerna kom. Sen till stallet en stund helt utan, provade att kissa i naturen men det gick inte. Inga olyckor idag. . 

Dag5: ett steg tillbaka känns det som. Kissade morgon och kväll sen har det varit motigt. Åkte vagn i 30min utan olycka sen när jag hämtade pottan va det försent. Sen två gånger i gräset. Påväg hem från stranden i bilen. Torr både på morgonen och efter lunchsovning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar