lördag 16 juli 2016

Lissi v 28

Mån: Linnea

Ons: Linneas syster

Fredag: blev inte där vi tänkt rida , klättra vid sandgropen/skogen vid heden. Milla hade vaknat så det blev ist  50min runt yttermo. Galopperade på i bra fart hela grusvägen från början upp till maskinhallarna. In i skogen och sen ut på vägen för in i skogen igen och upp på åkern. Avslutade med skritt på asfalten hemmåt. 
En jobbig runda då hon både va stark och tung i handen. Fick sitta och hålla i ytter för att inte hamna i diket i galoppen. Men riktigt skönt att se drivet i galoppen helt klart stor skillnad från i vintras. Inga problem med orken där inte. 

Lördag: blev inte som jag hade tänkt idag heller. Blev en kortare runda på 40minuter men en riktigt bra runda. Raka motsatsen från igår. Red mot kenneth sedan upp på travbanan och ner den vanliga vägen och hem, en kort extrarunda i skogen vid dalavatten. Pga gårdagens runda blev det oplanerat lite kontroll och lydighetsövningar idag. Började mot Kenneth med övergångar mellan trav och halt. Travade på upp till banan sen gick vi över till övergångar galopp från halt-trav- ny halt. Alla fattningar satt klockrent, lite svajigt i vissa halter. Sen ner från travbanan va det sekvenser med kort trav på längd tygel. Riktigt fin där och lätt att reglera farten, how how för att lugna och lite vikt bakåt. Mycket nöjd med rundan. 

Söndag: Sofia verkade hovarna, 5 veckor sen sist. Nästa gång siktar vi på 4 veckor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar