fredag 6 november 2015

Lissie v 44

Tisdag: Åkte till stallet med planen på en ridtur innan mörkret. Ack så fel jag fick. Slutade med att jag stod och pratade med Sofia, sen kom Folke och därefter Linda. Så ingen ridning idag.


Onsdag: Åkte upp till stallet vid 16 tiden för att hinna iväg innan det blev mörkt. Hade nog egentligen ingen bra plan om vart vi skulle rida eller hur. Slutade med att det blev typ runt Yttermo. Vi va ute i 45min ungefär totalt och ljust va det bara i 20 minuter. Red upp i skogen vid grishuset och runt lite på vägarna där innan jag följde vägen över åkern och förbi badet hemmåt. Lissie började se spöken redan vid skymning och kändes lite stressad och uppjagad redan från början. Red på hackamore vilket idag kanske inte va det bästa valet. Både stark och tung i handen. Några galopper blev det annars en lite för hög hastighet i traven.
Jaja första ridturen i vintertid, får vara nöjd över lite tittigare men inga större kast.

Lördag: Red bort mot Källan och runt där lite, sen grusvägen tillbaka. Ordentligt het och på i alla galopper. Växlade gärna tempo själv. På grusvägen funkade inte galoppfattningen så bra så då blev det straffrunda i skogen tillbaka ner mot lackverkstaden. Galopp från halt. Ojojoj va fint det satt...wow...3 gånger per ben och bara en gång som det inte funkade riktigt. Totalt ca 1,20t.

Söndag: ihopsläpp med Liten som höll sig på stort avstånd. De andra fick inte hälsa då hon sprang undan direkt. Lissie drog en ordentlig busrunda i sitt turbotempo. Och dansade runt som en fullblodsarab hingst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar