tisdag 1 september 2015

Lissie v 35

Måndag: Red bort mot Kenneth sen över mot gamla skidspåren och till västannor där vände jag tillbaka och travbanan bort och vanliga vägen hemmåt. Alla galoppfattningar satt som de skulle, kändes som länge sedan. =) En bra ridtur
Totalt ca 1,10t.

Onsdag: Red med Pernilla och som vanligt glömde jag hålla koll på klockan. Men vi red runt yttermo med stopp både i byn där och sen väl hemma. Mötte två hästar sista biten hem, Lissie hade inte ro att stå still så hon backade ner i blåbärsriset i skogen. När vi kom tillbaka såg jag hur hon va blå/lilla om benet av blåbären.
Kändes i början lung och fin, travade i kort trav vägen mot yttermo men sen på slutet tyckte hon att vi skulle växla tempo och började svänga som en orm på vägen. Några steg galopp botade det hela. Även efter hästmötet när pernilla drog på lite började orm beteendena och hon viste inte om hon skulle följa med sömmen eller en annan häst, lite ställa sig upp varning då hon stod och stuttsade. Totalt ca 1 timme.

Söndag: blev inte som planerat då jag inte mådde så bra. Men vi red ut mot mysskogen och sen över åkrarna vid yttermo. Genom byn oh in i skogen tillbaka. Fin runda som va helt spontan. Lite farligheter på vägen i mellanåt. Blev strax över 1 timme.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar