söndag 14 juni 2015

MTB över Dragsängarna

Vi fick barnvakt en stund så vi kunde cykla en sväng tillsammans. Va min första tur med min cykel på väldigt länge, på en månad . Samtidigt va det första cykelpasset efter halvvättern.
Vi planerade att köra delar av en vända vi gjort tidigare men med en liten annan sträckning då Martin kört uppe på vallarna vid dragsängarna och över åkrarna till västannor.

Banan: Asfalten till Ytteråkerö och vidare ut på åkrarna till campingen. Där upp på vallen längs vattnet, jättefin allé och vidare ut på smala broar innan vi åter kom ut på åkrar och fram vid väastannortjärn. Vek upp i byn mot punggattu och vidare på vägen mot travbanan, travbanan bort och till Heden. Hoppade på blåa en kort bit till vi kom över asfaltvägen, drog närmaste vägen ut på grusvägen och sedan via ga källberget hemmåt. Tog extravändan runt Rosen.

Totalt: Distans 21,33km, tid 1.05.26, pace 3:04, puls 152, hastighet 19,52km/h

Form: fick en liten känning i höger knä på slutet. kände mig annars snorig och hade inte det där lilla extra att trycka till med.

Senare på EM hjälte Stefan oss att ändra pedaler och vi provade få i och ur skorna. Va mycket enklare än med racer skorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar