onsdag 11 februari 2015

Lissie v 7

Tisdag: Kunde sticka iväg lite tidigare så kom iväg redan klockan 16 vilket slutade med att jag hann rida hela ridturen innan det började skymma =) Som man har längtat efter det. 1,11t skritt tur med en kort galopp och några korta trav delar. Red på hackamore och tyglarna längst ner i ringarna.
Skrittade genom sagoskogen, genom yttermo, genom skogen mot lackverkstan och lite kringelkrok ovanför den och sen hemmåt. Lissie fick ett nytt smeknamn, Knattepattrullen av mattias.

Lämnat in selen till sadelmakare Yvonne Karlberg idag, åkte till Born med den. Kommer titta på den och ringa, då hon inte hade tid när vi va där.

Onsdag, inge ridning men va upp med max mitt på dan. Snackade lite med Folke och fick se de fina skaklarna han har gjort åt mig. Kollade även hur han släde är byggd, så nu ska jag vell ta tag i inhandling av virke.

Torsdag: va så där sugen när jag åkte iväg, men hade bokat ridbanan 17,39 och sällskap med Lotta på Orvar. Hade egentligen ingen plan och det blev lite rörigt. Lite serpentiner, lite 20meters volter, lite galopp. Stark och svår i perioder. Men gick riktigt fint vissa stunder, fick slita för det. En så där känsla när vi va klara. 

Fredag: en fartfylld tur med Ida. Mysstigs rundan samt en bit upp mot masten. Nytt hastighets rekord ? 38,5km/h tjoho va det gick. Lissie försökte preja Orvar vid ett tillfälle sen nästa galopp va det alla fyra i vädret samtidigt. Flygande start minst sagt. Inte sen att haka på i hastighet. Gav sig först en bit upp i backen, Orvar hade kunnat fortsätta. Dock blev hon snabbt pigg igen och redo för mer. Knäpp häst😍 1,16t totalt

Söndag va inte tänkt att vara hemma men nu blev det ju bra ändå. Laddade för slädbygge och oj va bra det blev. Fredrik har gjort en jättejobb och Folke har varit med och kommit med tips och råd. Ovärderligt. Virke från Björn och skaklar från Folke. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar