söndag 5 juli 2015

Lissie v 27

Tisdag: Kom upp till stallet och hade en liten avstämning med Ida och Sofia. Tänkte inte att jag skulle rida men tog ut Lissie för en rykt. Ida såg någon ojämnt gång, så sprang lite på vägen och båda tyckte hon visade hälta vänster fram. Jag kunde dock inte se något på böjt spår i corallen.

Torsdag: åkte till stallet för att kolla statusen med hältan, kunde inte se något så bestämde jag att prova lite barbacka för att känna lite. Märkte ingen hälta varken i skritt eller trav. Så vi tog en runda på ca 20min i repgrimma barbacka.

Lördag: Red en tur på 1,10t red bort mot källan och runt på småstigarna där. Tyvärr har avverkningsmaskinerna kört sönder några av våra favorit stigar. Blev några galoppsträckor. Provade med korttrav påvägen hem för att hitta tillbaka, men hon hade blivit lite för stark efter galopperna.

Söndag: Red barbacka en sväng på 1,05t. Förbi ridbanan och vidare över åkern, in i skogen vid trädet sen lite kors och tvärs ut på vägen. Över bäcken och vidare ut på asfalten och hel. Skrittade mest men tog någon kort trav och galopp. Känns ibland lite svårsvängd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar